شرکت مانی مان پارس تولید آب نبات با طعم های خاص و ترکیبات منحصر بفرد را برای اولین بار راه اندازی و روانه بازار کرده است.
همگی ما با خواص بی نهایت زنجبیل آشنا هستیم، اما در هرموقعیت، امکان استفاده از آن را نداریم.
اگر یک ماده غذایی سالم با طعم و ترکیب طبیعی زنجبیل در هر زمان و مکان همراه ما بود،
امکان استفاده از آن در هر لحظه ممکن می شد، تا از خواص آن مانند درمان سو هاضمه، پیشگیری از سرطان،
آنتی هیستامین طبیعی و …. بهره مند می شدیم.
کندی مندی با ارائه آبنبات طبیعی زنجبیلی راه حلی برای این مشکل پیدا کرده است.
تمر هندی میوه ای لذیذ با طعمی ترش و شیرین است که هم مصارف دارویی دارد و هم مصارف غذایی متعدد.
ازجمله:
کندی مندی برای اولین بار در ایران آبنبات با طعم تمرهندی را برای مصرف خانگی، پذیرایی درمهمانی ها،
محل کار و …. تهیه و تولید کرده است.
شیر به عنوان یک غذای کامل، شناخته شده است که حاوی ۱۸ ماده از ۲۲ ماده ضروری برای بدن انسان می باشد.
از فواید استفاده شیر در تافی موارد زیر است:
کندی مندی در تافی شیر خامه خود از شیر طبیعی استفاده نموده و طعم لذت بخش آن در صنایع غذایی ایران کاملا
جدید است.
کارامل یکی از انواع طعم دهنده های غذایی است که از طریق حرارت ترکیبی از شربت گلوکوز، شیر و چربی گیاهی در دمای
بین ۱۱۸ تا ۱۳۰ درجه ساخته می شود و در نوشابه سازی، تولید سرکه، نان های فانتزی، صنعت شیرینی پزی، سس و ….
کاربرد دارد. شاید همگی ما، کره را به عنوان ماده غذایی پر کالری بشناسیم، اما بد نیست بدانیم که این ماده غذایی حاوی
ویتامین های A ،D ،E ،K و همچنین مواد معدنی ضروری همچون منگنز، کروم، ید، روی، مس و سلنیوم می باشد.
بنابراین ترکیب کارامل با شیر و کره طبیعی در تافی کندی مندی، مزایای زیادی را برای مصرف کننده به همراه دارد.
زنجبیل یا زنجفیل در لاتین GINGER نامیده می شود.
در طی قرن ها، حکمای چین، هند، ژاپن و یونان از خواص دارویی این ریشه برای درمان طیف وسیعی از بیماری ها از میگرن تا وبا و ورم روده، یاد کرده اند.
بنابر عقیده رایج، استفاده از این ادویه از آسیای جنوب شرقی آغاز شده است.
زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی است و در این کشورها در طول بیشتر از ۴۰۰۰ سال در پخت و پز غذا مصرف شده است.
زنجبیل اکسپکتورانت طبیعی است. بجوید تا سرفه نکنید
-راه حل مناسبی برای لاغری و کاهش وزن
-درمان تهوع،گاز معده و سوء هاضمه
– درمان سرماخوردگی و تب ناشی از آنفلونزا،گلودرد
-دردهای ناشی از قاعدگی یا سردرد،
– درمان ورم ودرد مفاصل
– پیشگیری از سرطان
– مقوی قلب،
– محرک جریان گردش خون
– محرک هضم غذا
-ضدسرفه،
-ضد لخته شدن خون و ضدالتهاب
البته نکتهای که در این زمینه نباید به سادگی از کنار آن عبور کنیم توجه به زمان تولید آبنباتی است که تولید شده است.
زیرا در صورتی میتوان از زنجبیل انتظار درمان داشت که تازه بوده و مدت زمان زیادی از تولید آن نگذشته باشد.
بنابراین توصیه می شود در مورد مصرف ابنبات زنجبیل از تولید داخلی استفاده کنید تا هم به تولید کشورمان کمک کرده باشیم و هم اینکه کالای سالم ترو تازه تر مصرف کنیم.
تاریخچه ی صنعت آبنبات سازی به دهها سال پیش برمی گردد.
در آن زمان چون قند و شکر دارای ارزش خاصی بودند آبنبات به صورت فعلی مصرف نمی شد بلکه بعنوان یک کالای لوکس عرضه می شد.
با ورود ماشین آلات به کشور این محصول با انواع و اقسام مختلف ساخته شده و مورد استفاده ی عموم قرار گرفت.
تا حدود ۲۰ سال پیش، ۹۰% از تولیدات عمده جهانی آب نبات در اختیار ۵ کشور اروپایی از جمله آلمان، ترکیه، اتریش، بلژیک و انگلیس بود.
اما در سال های اخیر دامنه تولید این محصول و تکنولوژی تولید آن به دیگر قاره های جهان رسید و در کشور ما هم گام های بلندی در زمینه تولید صنعتی این محصولات برداشته شد.
چه بسا که اکنون در خاورمیانه، ایران یکی از بهترین تولید کننده های این محصولات است.
آب نبات ها انواعی از شیرینی ها هستند که قسمت عمده آن ها را شکر و یا شیرین کننده های دیگر تشکیل می دهند.
البته در ترکیب آن ها، اسیدهای آلی، اسانس ها و رنگ های مختلف نیز وجود دارند. رطوبت آب نبات فوق العاده کم و تقریباً خشک است.
آب نبات انواع مختلفی دارد که از آن جمله می توان به ساده، شیری، مغزدار و میوه ای اشاره کرد.
البته نوع بدون قند آن نیز وجود دارد که در آن از شیرین کننده های مجاز استفاده می شود.
آبنبات زنجبیل کندی مندی از مخلوط غلیظ شکر با آب و شیرکارامل به همراه عصاره ی طبیعی زنجبیل و نارگیل بههمراه افزوزدنیهایی خوش طعم کننده و رنگ دهنده ساخته شده است.
کلمهی کَندی از زبان ترکی و Qand (= قند) و (قندی) مشتق شده است.