گریلی را از کجا بخریم؟

در این بخش می توانید فهرست مراکز فروش حضوری و آنلاین را مشاهده فرمایید

پخت غذا با گریلی

سس های مرینیت گریلی در بسته‌بندی بطری، مناسب مصرف‌کنندگان سس و چاشنی‌های متنوع

آشپزی سریع، آسان و خوشمزه با گریلی

یکی از دغدغه‌های اصلی هر آشپز این است که بتواند طعم و بافت مورد نظرش را در گوشتی که طبخ می‌کند، ایجاد کند. انجام این کار خیلی وقت‌ها ساده نیست و درست انجام نشدن آن می‌تواند کیفیت و مزه نهایی غذا را تحت تأثیر قرار می‌دهد. برای همه ما اتفاق افتاده است که در زمان شروع آشپزی متوجه شده‌ایم زمان کافی برای خواباندن مرغ یا گوشت در پیاز و سایر طعم‌دهنده‌ها در اختیار نداریم، یا ادویه مورد نظرمان تمام شده و باید در قفسه‌های کابینت آشپزخانه به دنبال ادویه مناسب بگردیم. گریلی، برای حل مشکلات فوق بهترین راهکار است. وقتی از سس مرینیت برای مزه‌دار کردن گوشت و مرغ استفاده می‌کنید، با یک تیر چند نشان زده‌اید.

  • آشپزی را برای خود آسان‌تر و لذت‌بخش‌تر کرده‌اید
  • فرآیند مزه‌دار شدن مرغ و گوشت را سرعت بخشیده‌اید
  • با اطمینان خاطر از مواد اولیه طبیعی، اصیل و با کیفیت استاندارد استفاده کرده‌اید
  • خروجی نهایی کارتان همیشه به همان خوشمزگی خواهد بود که انتظارش را دارید

تنوع طعم‌های سس مرینیت گریلی

سالهاست که جوجه کباب و کباب، طعم‌هایی اصیل و سنتی داشته و نقشی پررنگ در شکل‌گیری حافظه غذایی مشترک و ذائقه ایرانیان داشته‌اند. اما در این زمانه، تغییر و تنوع در همه شئونات زندگی حرف اصلی را می‌زند. این تنوع‌طلبی حتی به حوزه غذاهای سنتی مانند کباب هم راه یافته و روز به روز به تعداد افرادی که کباب و جوجه‌کباب را با طعم‌های متنوعی مانند تند و ترش و … می‌پسندند، افزوده می‌شود.

گریلی، در ابتدای حضور خود در بازار، علاوه بر طعم سنتی محبوب زغفرانی، اقدام به ایجاد یک سبد متنوع از طعم‌های ماجراجویانه و هیجان‌انگیز نموده است تا مصرف‌کنندگان بتوانند از میان آنها طعم‌های محبوب ذائقه خود را انتخاب کنند. این سبد طعم‌های جذاب در حال توسعه بوده و گسترش خواهند یافت.

طعم‌های سس مرینیت گریلی

  • دودی Smoky
  • چیلی Chili
  • کره و سیر Garlic Butter
  • سبزیجات Vegetables
  • زعفران Saffron

مرینیت چیست؟

مرینیت کردن یا مزه‌دار کردن مرغ و گوشت به معنی این است که آنها را برای طعم گرفتن و کمی نرم‌تر شدن در ترکیبی از مواد قرار داده و استراحت دهید. مواد مورد استفاده برای مرینیت کردن معمولاً حاوی سه ترکیب اصلی زیر است:

  • ادویه و طعم دهنده مانند فلفل، نمک، سیر و پیاز برای تغییر طعم و بوی گوشت
  • ترکیب اسیدی مانند سرکه یا آبلیمو برای نرم شدن بافت گوشت
  • ترکیب روغنی برای لطیف شدن گوشت و خشک نشدن کباب

در زمان مرینیت کردن، باید مواد مرینیت همه سطح گوشت را بپوشاند تا مواد در طول زمان استراحت یا خواباندن گوشت در یخچال کاملاً به خورد آن برود. این فرآیند می‌تواند بسته به نوع گوشت و حتی نوع  غذای مورد نظر متفاوت باشد.گاهی لازم است برای پخت یک نوع از گوشت زمان بیشتری را برای مرینیت کردن صرف کنید، مثلاً زمانی که گوشت مرغ، گوشت گوسفند و یا گوشت ماهی برای مرینیت کردن نیاز دارند، متفاوت است. مدت زمان مرینیـت کردن به اندازه آن خوراک نیز بستگی دارد، اگر تکه های گوشت شما نازک و کوچک باشد مدت زمان خواباندن در مواد مرینیت یک الی دو ساعت است، در حالی که این زمان برای استیک بسیار بیشتر خواهد بود.

گوشت مرینیت شده را چطور طبخ کنیم؟

مرغ، گوشت یا ماهی مرینیت ‌شده را می‌توان به هر یک از روش‌های کباب‌کردن، سرخ‌کردن یا گریل‌کردن طبح نمود.

با گریلی چه غذاهایی بپزیم؟

کارکرد اولیه و اصلی سس مرینیت، همان‌طور که در نام برند گریلی به آن اشاره شده است، طبخ کباب و گریل است. ولی قطعاً علاقمندان به آشپزی می‌توانند مصارف متنوع‌تری را برای آن در نظر بگیرند. علاوه بر مزه‌دار کردن گوشت و مرغ کبابی، می‌توان برای غذاهایی مانند خورش، پاستا، کتلت و … از گریلی استفاده کرد. فقط حواستان باشد که این یک سس معمولی نیست و مقدار بسیار کمی از آن برای استفاده به عنوان سس در آشپزی کافی است. اگر در اضافه کردن گریلی به غذایتان زیاده‌روی کنید، علاوه بر اینکه غذایتان زیادی شور یا تند می‌شود، دارید گریلی را هدر می‌دهید! J

در این صفحه قصد داریم با کمک آشپزهای بنام داخلی و خارجی، آشپزی آسان و سریع با گریلی را تمرین کنیم.