شرکت مانی مان پارس تولید آب نبات با طعم های خاص و ترکیبات منحصر بفرد را برای اولین بار راه اندازی و روانه بازار کرده است.

آبنبات شیری با طعم زنجبیل کندی مندی

  • تنها آبنبات با پودر طبیعی زنجبیل در ایران
  • فاقد اسانس
  • آبنبات با طعم تند

همگی ما با خواص بی نهایت زنجبیل آشنا هستیم، اما در هرموقعیت، امکان استفاده از آن را نداریم.
اگر یک ماده غذایی سالم با طعم و ترکیب طبیعی زنجبیل در هر زمان و مکان همراه ما بود،
امکان استفاده از آن در هر لحظه ممکن می شد، تا از خواص آن مانند درمان سو هاضمه، پیشگیری از سرطان،
آنتی هیستامین طبیعی و …. بهره مند می شدیم.
کندی مندی با ارائه آبنبات طبیعی زنجبیلی راه حلی برای این مشکل پیدا کرده است.

آبنبات تمرهندی کندی مندی

آبنبات تمرهندی کندی مندی

  • اولین آبنبات تمرهندی در ایران
  • تجربه طعم خاص و متفاوت
  • آبنبات با طعم ترش

تمر هندی میوه ای لذیذ با طعمی ترش و شیرین است که هم مصارف دارویی دارد و هم مصارف غذایی متعدد.
ازجمله:

  • ۱ بهبود عملگرد دستگاه گوارش
  • ۲ بهبود عملکرد سیستم عصبی و ….

کندی مندی برای اولین بار در ایران آبنبات با طعم تمرهندی را برای مصرف خانگی، پذیرایی درمهمانی ها،
محل کار و …. تهیه و تولید کرده است.

تافی شیری با طعم شیر خامه کندی مندی

تافی شیری با طعم شیر خامه کندی مندی

  • تهیه شده از مواد اولیه کاملا طبیعی به جای استفاده از اسانس
  • یکی از با کیفیت ترین تافی های ایران
  • اولین بسته بندی IML برای تافی
  • طعم منحصر به فرد

شیر به عنوان یک غذای کامل، شناخته شده است که حاوی ۱۸ ماده از ۲۲ ماده ضروری برای بدن انسان می باشد.
از فواید استفاده شیر در تافی موارد زیر است:

  • ۱ موثر برای سلامت قلب
  • ۲ کاهش استرس، افسرگی و …

کندی مندی در تافی شیر خامه خود از شیر طبیعی استفاده نموده و طعم لذت بخش آن در صنایع غذایی ایران کاملا
جدید است.

تافی کارامل با شیر خامه طبیعی

تافی کارامل با شیر خامه طبیعی

  • تهیه شده از کره طبیعی
  • یکی از با کیفیت ترین تافی های ایران
  • اولین بسته بندی IML برای تافی
  • تجربه طعم جدید و متفاوت در گروه محصولات تافی

کارامل یکی از انواع طعم دهنده های غذایی است که از طریق حرارت ترکیبی از شربت گلوکوز، شیر و چربی گیاهی در دمای
بین ۱۱۸ تا ۱۳۰ درجه ساخته می شود و در نوشابه سازی، تولید سرکه، نان های فانتزی، صنعت شیرینی پزی، سس و ….
کاربرد دارد. شاید همگی ما، کره را به عنوان ماده غذایی پر کالری بشناسیم، اما بد نیست بدانیم که این ماده غذایی حاوی
ویتامین های A ،D ،E ،K و همچنین مواد معدنی ضروری همچون منگنز، کروم، ید، روی، مس و سلنیوم می باشد.
بنابراین ترکیب کارامل با شیر و کره طبیعی در تافی کندی مندی، مزایای زیادی را برای مصرف کننده به همراه دارد.

کاتالوگ الکترونیک

معرفی گیاه زنجبیل

زنجبیل یا زنجفیل در لاتین GINGER نامیده می شود.

 در طی قرن ها، حکمای چین، هند، ژاپن و یونان از خواص دارویی این ریشه برای درمان طیف وسیعی از بیماری ها از میگرن تا وبا و ورم روده، یاد کرده اند.

 بنابر عقیده رایج، استفاده از این ادویه از آسیای جنوب شرقی آغاز شده است.

 زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی است و در این کشورها در طول بیشتر از ۴۰۰۰ سال در پخت و پز غذا مصرف شده است.

گیاه زنجبیل

خواص درمانی زنجبیل

زنجبیل اکسپکتورانت طبیعی ا‌ست. بجوید تا سرفه نکنید

-راه حل مناسبی برای لاغری و کاهش وزن

-درمان تهوع،گاز معده و سوء هاضمه

 – درمان سرماخوردگی و تب ناشی از آنفلونزا،گلودرد

-دردهای ناشی از قاعدگی یا سردرد،

– درمان  ورم ودرد مفاصل

–  پیشگیری از سرطان

– مقوی قلب،

– محرک جریان گردش خون

– محرک هضم غذا

-ضدسرفه،

-ضد لخته شدن خون و ضدالتهاب

البته نکته‌ای که در این زمینه نباید به سادگی از کنار آن عبور کنیم  توجه به زمان تولید آبنباتی است که تولید شده است.

زیرا در صورتی می‌توان از زنجبیل انتظار درمان داشت که تازه بوده و مدت زمان زیادی از تولید آن نگذشته باشد.

بنابراین توصیه می شود در مورد مصرف ابنبات زنجبیل از تولید داخلی استفاده کنید تا هم به تولید کشورمان کمک کرده باشیم و هم اینکه کالای سالم ترو تازه تر مصرف کنیم.

تاریخچه تولید آبنبات

تاریخچه ی صنعت آبنبات سازی به دهها سال پیش برمی گردد.

 در آن زمان چون قند و شکر دارای ارزش خاصی بودند آبنبات به صورت فعلی مصرف نمی شد بلکه بعنوان یک کالای لوکس عرضه می شد.

 با ورود ماشین آلات به کشور این محصول با انواع و اقسام مختلف ساخته شده و مورد استفاده ی عموم قرار گرفت.

 تا حدود ۲۰ سال پیش، ۹۰% از تولیدات عمده جهانی آب نبات در اختیار ۵ کشور اروپایی از جمله آلمان، ترکیه، اتریش، بلژیک و انگلیس بود.

اما در سال های اخیر دامنه تولید این محصول و تکنولوژی تولید آن به دیگر قاره های جهان رسید و در کشور ما هم گام های بلندی در زمینه تولید صنعتی این محصولات برداشته شد.

چای زنجبیل

چه بسا که اکنون در خاورمیانه، ایران یکی از بهترین تولید کننده های این محصولات است.

آب نبات ها انواعی از شیرینی ها هستند که قسمت عمده آن ها را شکر و یا شیرین کننده های دیگر تشکیل می دهند.

 البته در ترکیب آن ها، اسیدهای آلی، اسانس ها و رنگ های مختلف نیز وجود دارند. رطوبت آب نبات فوق العاده کم و تقریباً خشک است.

آب نبات انواع مختلفی دارد که از آن جمله می توان به ساده، شیری، مغزدار و میوه ای اشاره کرد.

 البته نوع بدون قند آن نیز وجود دارد که در آن از شیرین کننده های مجاز استفاده می شود.

آب‌نبات زنجبیل کندی مندی از مخلوط غلیظ شکر با آب و شیرکارامل به همراه عصاره ی طبیعی زنجبیل و نارگیل  به‌همراه افزوزدنی‌هایی خوش طعم کننده و رنگ دهنده ساخته شده است.

کلمه‌ی کَندی از زبان ترکی و Qand (= قند) و (قندی) مشتق شده است.