دسته بندی : عمومی

صنایع غذایی یکی از بزرگترین صنایع حال‌حاضر دنیا محسوب می‌شود. طی سال‌های گذشته این حرفه با معضلاتی روبه‌رو شده که می‌توان به رشد کند در بازارهای نورس، پایین آمدن قیمت‌ها و تحول در سلیقه مشتریان به سوی محصولات سالم‌تر اشاره کرد. با این وجود این صنعت به رشد خود در سطح دنیا ادامه داده است. درحال حاضر بعضی از بزرگ‌ترین‌ کسب‌و‌کارهای جهانی در این بخش فعالیت می‌کنند.

صنایع غذایی

 

بزرگترین صنایع غذایی: Nestlé

این کمپانی اولین کمپانی در عرصه صنایع غذایی در دنیا محسوب می‌شود. سود آن معادل ۹/ ۷۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ بوده است. از زمان شروع کار این کمپانی سوئیسی در ۱۵۰ سال پیش حال این کمپانی چند‌ملیتی در بازار ۱۸۹ کشور حضور دارد و ۳۳۵ هزار کارمند برای آن کار می‌کنند. این کمپانی با در اختیار داشتن ۲۰۰۰ برند زیرمجموعه نظیر غذای کودک، آب‌ معدنی، غلات صبحانه، شکلات و شیرینی، قهوه، غذای پختنی، منجمد، لبنیات و نوشیدنی خود را به‌عنوان یک برند جهانی تجاری مطرح کرده است.

رشد این برند در سال‌های گذشته تحت تاثیر تجارت نوشیدنی‌هایی همانند «نسکافه» و «اسپرسو» بوده است که ۶۸/ ۲۱ درصد مجموع درآمد‌های این کمپانی از محل فروش این دو فرآورده حاصل می‌شود. این غول صنعت نوشیدنی و غذا طی سال‌های گذشته فوکوس خود را بر بهبود کیفیت غذایی و بهداشتی مشتریان خود قرار داده است. در این زمینه واحد سلامت کمپانی Nestlé جدیدا با یک سازمان درمانی وارد همکاری ۱۴۵ میلیون دلاری شده است تا شیوه‌های نوینی را جهت کاهش آلرژی بعضی اشخاص به غذا ایجاد کنند.

Pepsi

با دارا بودن ۲۲ برند منحصربه فرد همانند Pepsi ،LAY’S ،GATORADE و Tropicana، این کمپانی درحال‌حاضر دومین کمپانی صنایع غذایی و نوشیدنی در دنیا محسوب می‌شود. این کمپانی جدیدا بر بهبود ارزش غذایی و بهداشتی فرآورده‌های خود متمرکز شده است، زیرا در این روزها مشتریان تمایل بیشتری به غذاهای سالم دارند. این کمپانی که در سال ۲۰۱۸، سود آن برابر با ۵۳/ ۶۳ میلیارد دلار بود از تصمیم خود جهت افت میزان شکر و چربی اشباع شده در فرآورده‌های خود بدون عوض شدن طعم آن خبر داده است. این کمپانی آمریکایی جدیدا وارد همکاری با موسسه «تی بی» شده است که تخصص آن درمان بیماری سل است. قرار است این همکاری منجر به تولید طعم‌های بی‌نظیر به‌وسیله‌ی این کمپانی شود که کمک می‌کند تا طعم ناخوشایند داروهای سل ازبین برود.

AB InBev

این کمپانی به‌صورت رسمی همزمان با تلفیق ۳ کمپانی بلژیکی اینتربرو، کمپانی برزیلی آمبو و کمپانی آمریکایی آن‌هایزر بوش تشکیل شد. از آن زمان این کمپانی به عظیم‌ترین تولید‌کننده نوشیدنی در دنیا مبدل شده است که حاوی بیشتر از دویست برند زیرمجموعه و سود سالانه ۴۴/ ۵۶ میلیارد دلار است. بعضی از نوشیدنی‌های محبوب آن، Budweiser، Corona، Stella Artois، Beck’s و Hoegaarden Brewery هستند. این کمپانی همینطور حاوی ۱۵۵ هزار نفر کارمند است که در ۲۵ کشور جهان فعال هستند.

Coca-Cola

این کمپانی که موسس آن جان‌پمبرتون داروساز در سال ۱۸۸۶ بوده است. درحال‌حاضر به یک برند منحصربه‌فرد مبدل شده است که روزانه ۷/ ۱ میلیارد بار در بیشتر از دویست کشور جهان نوشیده می‌شود. این کمپانی آمریکایی که در ایالت آتلانتا قرار دارد تحت مدل تجاری فعالیت می‌کند. که فقط در این محل کنسانتره کولا را به تولید می‌رساند و روند بسته‌بندی، فروش و توزیع محصول نهایی به عهده کمپانی‌های بسته بندی در سراسر دنیا است.

Mars

این کمپانی فعالیت خود را از یک قرن پیش شروع کرد. این کمپانی یک کمپانی فرآورده‌های غذایی مطرح در سطح دنیا است. که به‌وسیله‌ی خانواده مارس اداره می‌شود. کارخانه اصلی آن در ایالت ویرجینیا است. این کسب‌و‌کار خانوادگی با سود سالانه ۳۵ میلیارد دلار قادر بوده خود را به‌عنوان یکی از کمپانی‌های اصلی تولید محصولات غذایی مطرح کند. این برند حاوی فرآورده‌هایی گوناگونی همانند شکلات، محصولات حیوانات‌خانگی، غذا و نوشیدنی است.

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.