دسته بندی : عمومی

بیسکوتارت

اغلب مردم دنیا در همه سنین عاشق دسر هستند و همانطور که اطلاع دارید طعم شیرین، پرطرفدارترین طعم در  سراسر جهان است. تارت به خاطر ترد بودن و کرمی که روی آن زده می‌شود بسیار پرطرفدار و جذاب است. در اینجا قصد داریم یک نوع تارت خوش طعم و جذاب به شما دوستان آموزش دهیم با ما همراه باشید. این تارت با بیسکویت‌های بیسکومن درست می‌شود که عطر و طعم نسکافه آن این دسر را بی‌نظیر می‌کند. بیسکومن به خاطر طعم و ترد که دارد برای دسر بهترین گزینه است.

تارت

مواد لازم برای بیسکوتارت با بیسکومن:

  1. چهار بسته بیسکومن
  2. دو عدد تخم مرغ
  3. یک پیمانه شکر
  4. نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل
  5. نصف پیمانه روغن
  6. یک پیمانه شیر
  7. دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  8. ۱۷۰ گرم پنیر خامه‌ای
  9. ۱۰۰ گرم پودر قند
  10. ۱۰۰ گرم کره
  11. شکلات و میوه برای تزئین

طرز تهیه تارت بیسکومن:

نخست ۴ بسته بیسکومن را با غذاساز پودر می‌کنیم و کنار می‌گذارید. سپس دو عدد تخم مرغ را با یک پیمانه شکر و نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل خوب با همزن مخلوط می‌کنید تا کرم رنگ بشود. بعد به آن نصف پیمانه روغن، یک پیمانه شیر و دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در آخر بیسکومن‌های پودر شده را به آن اضافه  می‌کنید و با همزن هم بزنید.

تارت

کف و دیواره‌های قالب تارت‌تان را با روغن چرب می‌کنید و مواد را داخل قالب می‌ریزید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. بعد از این که فر گرم شد قالب را درون آن قرار می‌دهید. حدود ۲۰ دقیقه می‌گذارید تا کاملا پخته شود. سپس از فر در‌می‌آورید و صبر می‌کنید تا خنک شود تا راحت از قالب جدا شود. بعد تار‌ت‌تان را از قالب درمی‌آورید. برای روی تارت هم ۱۷۰ گرم پنیر خامه‌ای را با صد گرم پودر قند با همزن خوب مخلوط می‌کنید.  سپس ۱۰۰ گرم کره اضافه می‌کنید و با همزن خوب مخلوط می‌کنید. در آخر مواد را روی تارت کاملا پخش می‌کنید و شکلات را که به روش بن‌ماری آب کردید را داخل قیف می‌ریزید و روی تار‌ت‌تان را با سلیقه خودتان تزئین کنید و میوه‌های مورد نظرتان را روی آن بچینید. امیدوارم از این دسر جذاب نهایت لذت را ببرید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.