غذا خوردن بیشک از تفریحات برخی افراد بهحساب میآید. چنانچه این علاقه را کنار بگذاریم، تامین انرژی بدن سخت خواهد بود. مصرف مواد غذایی گوناگون از اصلیترین روشهای بهدست آوردن انرژی است و اغلب پژوهشگران بر این اعتقاد هستند که اثر مواد غذایی متمایز را نمیتوان برروی سیستم بدن نادیده گرفت. هر یک از خوراکیها خاصیت خاص خودشان را دارند و بهره بردن به جا از آنها قادر است سلامت اشخاص را به همراه داشته باشد.
این ماده مقوی پای ثابت سوپهای خوش طعم و خوش رنگ و لعاب است. بعضی پژوهشها نشان دادهاند که برش دادن هویج اندازه سطح آن را فزونی داده و موجب منتشر شدن بیشتر مواد مقوی آن میشود. پژوهشگران در ادامه پژوهشهای خود عنوان کردهاند که پختن هویج فعالیتهای کاروتنوئیدهای آن را فزونی میبخشد و در نتیجه اثر آن را بیشتر میکند.
نوشیدن چای به باور اغلب مردم خستگی را از تن به در میکند. این نوشیدنی قدیمی دارای مواد سودمندی است که سلامت قلب و عروق را درپی دارد. پژوهشها نشان میدهد که اضافه کردن شیر به چای خواص قلبی آن را کاهش میدهد. از طرفی دیگر، شماری از پژوهشگران عنوان کردهاند که اضافه کردن آبمیوههای دارای ویتامین سی به درون چای سبز به جای مواد شیرینکننده فعالیت مواد مغذی درون آن را فزونی میبخشند.
محققان همیشه توصیه میکنند که سیر را درسته میل نکنید چهبسا آن را ریز کنید. تحقیقات نشان میدهد که بایستی پیش از مصرف، سیر را ریز کرد و ده دقیقه به آن تایم بدهید تا آنزیم «آلیسین» درون آن ترشح شود. این آنزیم به کاهش خطر بیماریهای قلبی و عروقی کمک میکند.
پژوهشگران همواره پیشنهاد میکنند که مردم میوه رسیده میل کنند. پژوهشها حاکی از این است که فرآیند رسیدن میوه موجب شکستن کلروفیل در میوههایی مانند سیب و هلو میشود که تولید آنتیاکسیدانهای فعالتری را در میوه به دنبال دارد.
این گونه سبزی بدون تردید مقویترین و مفیدترین سبزی بهحساب میآید. بروکلی در پیشگیری از بروز اقسام سرطانها مثل سرطان سینه و پوست خیلی تاثیرگذار است. بعضی مطالعات نشان میدهد پختن بروکلی تنها راهی است که بهوسیلهی آن، ترکیبات ضدسرطانی آن فعالتر میشود. در این بین جوشاندن و سرخ کردن بروکلی به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود. علاوهبر این، افزودن مواد تند به بروکلی قدرت ضدسرطانی آن را فزونی میدهد.
ارسال دیدگاه