دسته بندی : عمومی

هیجان تابستان موجی می‌شود که برخی از اشخاص به سلامتی خود فکر نکنند. وسوسه‌ها در این فصل خیلی زیاد و مقابله با آنها دشوار است. در این مطلب نکاتی را که باید برای حفظ سلامتی‌تان در این فصل رعایت کنید بررسی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

تابستان

تغذیه در تابستان

همواره از غذاهای دارای گوشت، سبزیجات و منابع پروتئینی و حبوبات بهره ببرید. آشپزخانه خود را با غذاهای رنگارنگ پر کنید. چه در فصل تابستان از لیگ والیبال برگشته باشید چه کل روز را در استخر گذرانده باشید. به هر حال برنامه‌های تابستانی به نوعی است که احتمال غذا درست نکردن بیشتر می‌شود. لذا امکان دارد زنگ بزنید و یک پیتزا سفارش دهید ولی آماده بودن وعده غذایی یکی از عالی‌ترین راه‌هایی است که در فصل تابستان جهت سلامت و پایین آمدن وزن خود انجام می‌دهید. پس بهتر است آماده کردن وعده غذایی را از قبل تمرین کنید.

 تغذیه

اصلی‌ترین وعده غذایی

اگرچه که مواد مغذی سالم جهت این فصل آفتابی کم‌تر مصرف می‌شوند ولی نبایستی اهمیت آنها را از یاد ببریم. بیدار شدن و میل کردن یک غذای مقوی موجب فزونی انرژی در طی روز می‌شود و موجب می‌گردد که ناهار و شام سالمی نیز بخورید. بنابراین، پس از بیدار شدن با یک صبحانه کامل بدن خود را تقویت کنید و در صبحانه از میوه‌های تازه‌ای مانند هلو، تمشک، اسموتی پروتئین و ریحان استفاده کنید و یاد بگیرید که چطور اسموتی‌های گوناگون و انرژی بخش را برای خود آماده کنید.

صبحانه

 

هیدراته کردن بدن

هیدراته کردن بدن در کل سال اهمیت بسیاری دارد. چنانچه بیشتر از ۲ ساعت خودتان را در معرض هوای گرم و آفتابی قرار دهید، عرق زیادی می‌کنید و مایعات اصلی بدن از بین می‌رود و بنابراین در معرض کم آبی قرار خواهید گرفت. پس مصرف آب را در هیچ صورتی از یاد نبرید و بهتر است که هر ۱ ساعت، ۱ لیوان آب نوش جان کنید.

تقویت بدن

به‌غیر از آبرسانی با آب، الکترولیت‌ها خطر از بین رفتن تعادل مواد معدنی در بدن را پایین می‌آورند. موادی مانند سدیم، کلسیم و پتاسیم جزء الکترولیت‌های مهم به حساب می‌آیند که بر اثر عرق از بین می‌روند و قادرید آنها را به وسیله‌ی نوشیدنی‌های ورزشی، مواد غذایی کامل و مقوی مانند نان، کشمش، سیب زمینی، اسفناج و شیر جذب کنید.

نوشیدنی

مواد غذایی که باید کمتر مصرف شوند

در این فصل از غذاهایی مانند گوشت پرچرب، ماهی‌های چرب، تخم مرغ، آجیل و اقسام مغزها و دانه‌ها را کمتر استفاده کنید. میل کردن این غذاها به میزان اندک موجب می‌شود از پرخوری، ریزه خواری و خوردن اسنک‌ها و میان وعده‌های ناسالم پیشگیری شود.

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.