دسته بندی : عمومی

مرینیت کردن یا مزه‌دار کردن گوشت

جهت مزه‌دار کردن گوشت، ابتدا بایستی مشخص کنید که گوشت را می‌خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!

۱- جهت بهتر پختن و مزه گرفتن گوشت قرمز کبابی، قبل از مزه‌دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو اندکی باز و نرم نمایید و از سه ساعت قبل در کیوی رنده شده، فلفل قرمز و ماست بخوابانید. این شیوه فقط ویژه رستوران‌ها نمی‌باشد. شما هم قادرید در منزل خود آن را تجربه نمایید.

مرینیت

انواع مرینیت کردن مرغ و گوشت

۲- گوشت مرغ کبابی را بایستی یک روز قبل در ترکیبی از فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و اندکی نمک قرار دهید  و ۱ ساعت قبل پخت آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید.

۳- چنانچه قصد دارید گوشت قرمز یا سفید را بپزید، بهتر است قبل از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و اندکی ‌زردچوبه تفت دهید و سپس آن را بپزید. با این روش، هم گوشت مزه بهتری پیدا می‌کند و هم از لحاظ ظاهری بافتش را از دست نمی‌دهد.

۴- ساقه کرفس، برگ بو و فلفل دلمه‌ای عطر خیلی خوبی به مرغ پخته می‌دهند.

۵- چنانچه می‌خواهید استیک یا حتی گوشت کبابی درست کنید، قادرید از پودر قهوه نیم‌کوب جهت مزه‌دار کردن گوشت بهره برید. تلفیق پودر قهوه اسپرسو، اندکی نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه عالی‌ترین ترکیب جهت مزه‌دار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است.

روش دیگر

۶- روش دیگر جهت بهتر شدن عطر و مزه گوشت استیکی آن است که آن را از روز قبل در ترکیبی از سرکه، روغن کنجد، اندکی نمک، اندکی فلفل قرمز، فلفل دلمه‌ای و برگ کرفس خام و ولو اندکی آب گوجه فرنگی بخوابانید.

۷- جهت پختن هر ۱ عدد مرغ کامل، ۱ لیوان آب نیاز است و شما با اضافه کردن آب افزون‌تر، تنها مزه مرغ را از بین خواهید برد!

۸- گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم طبخ تا طعم مطلوب‌تری پیدا کنند.

۹- بعد از اینکه قطعه‌های مرغ را با آب و اندکی ‌نمک طبخ کردین، دو۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ شده و ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده اندکی تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید. بعد از آن اجازه دهید قطعه‌های مرغ مزه‌دار شده به مدت ده تا سه دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.