وانیل یکی از ادویههای گران بهاء است که به شکل وسیعی بهره برده میشود. محبوبیت این ادویه به علت بو و مزه عالی آن است که عطری ملایم دارد. بوی بینظیر و مزه وانیل آن را به عنصر الزامی در صنعت مواد غذایی و آشامیدنیها مبدل کرده است و بیشتر در تهیه دسرها، پودینگها و شیرهای طعمدار و غیره مورد بهره قرار میگیرد.
این گیاه بینظیر فواید بسیاری دارد یکی از اثرات آن برروی سیستم عصبی و مغز انسان باعث کم شدن ترس و استرس شده، افسردگی را هم کاهش میدهد. در واقع نوعی نشاط آور هم است.
تحقیقات بیان کننده آن است که وانیل دارای خواص ضد باکتری است. همینطور روغن وانیل هم در مهار رشد باکتریها تاثیر بهسزایی دارد. لذا، وانیل فوایدی دارد که میتواند به عنوان فرآوردههای ضد باکتری تجاری شود. اگر دائم نوشیدنی وانیلی میل میکنید، شما را در مقابل باکتریهای خطرناک حفاظت میکند.
عصاره وانیل نوعی نوشیدنی است که به عنوان خاصیت ضد سرطانی عمل میکند. با این توانایی، از رشد سلولهای سرطانی پیشگیری میکند و همینطور به عنوان یک ضد التهاب عمل میکند.
همانگونه ثابت شده است، عصاره وانیل منبع عالی از منیزیم دارد. این ماده مغذی یک ماده معدنی حیاتی است که در دانههای وانیلی هم پیدا میشود. این عنصر جهت تنظیم سیستم عصبی و تعادل مواد معدنی سودمند است. بهغیر از این، منیزیم وظیفه حفظ فشار خون سالم و همینطور آرامش تنش عصبی را دارد و انرژی افزونتری را برای بدن ایجاد میکند.
به منظور حمایت از رژیم غذایی، اغلب شما ترجیح میدهید از میوه و سبزیجات جهت داشتن فیبرهای مغذی بهره برید. لذا جهت پایین آوردن وزن سالاد، زغال اخته، کاهو و آووکادو میل میکنید. از این جهت، این کارها اشتباه نیست به دلیل اینکه آنها دارای مواد مغذی عالی بوده و جهت رژیم غذایی شما مفید هستند. با این وجود، چنانچه شما یک مورد متفاوت دیگر میخواهید، امکان دارد عصاره وانیل را به عنوان جانشین انتخاب کنید. از آنجا که دارای مواد مغذی خوبی از جمله ویتامینها و مواد معدنی است، این نوشیدنی به شما در تحقق مواد مغذی مورد نیاز هنگام انجام رژیم غذایی کمک میکند.
ارسال دیدگاه