همانطور که میدانید بهترین آیتم برای هضم غذاها، خوراکیهای شیرین هستند. پی غذاها یا دسرها به طورمعمول یکی از دوست داشتنیترین خوراکیها به حساب میآیند. زیرا دسر هم فوری درست میشود هم خرج بالایی ندارد. این خوراکی جذاب طرفداران بسیاری دارد که بزرگ و کوچک ندارد.
بهطور معمول مهمانیهای ما حاوی یک وعده غذایی پذیرایی از مهمانانهایمان میشود. آشپزی برای مهمانان از رسوم ایرانیان بوده و به این صورت سعی میکنیم اوقات خوشی را برای افرادی که دوستشان داریم فراهم کنیم. یکی از ارکان پذیرایی در مهمانی، تهیه دسر برای پس از غذا است. ولی، چون همواره سرگرم تهیه چند مدل غذا و رسیدگی به نظم و نظافت منزلمان هستیم، تایم زیادی برای آماده کردن دسر باقی نمیماند.
در اغلب مواقع هم امکان دارد ندانیم که چه دسری درست کنیم و مواد لازم برای درست نمودن آن چه چیزهایی است. در این مواقع بلد بودن طرز تهیه چند دسر ساده میتواند خیلی کمک کننده باشد. در تهیه دسر برای پس از غذا بایستی به این نکته دقت داشته باشید که دسر شما مزه شیرین داشته باشد تا به هضم غذا کمک کرده و موجب ایجاد سنگینی در معده نگردد. در این مطلب قصد داریم دستور یک دسر فوقالعاده خوشمزه و عالی در این حال آسان با بیسکوییت را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
برای تهیه این دسر خوشمزه ما از کراکر بیسکومن استفاده کردیم که دارای پودر قهوه طبیعی، شیر است. البته فوقالعاده ترد و تازه است و نسبت به نمونههای داخل بازار و نمونههای مشابه خارجی به هیچ عنوان ترد بودن خود را از دست نمیدهد.
برای تهیه این دسر خوشمزه ۴ بسته کراکر بیسکومن را داخل غذاساز ریخته و پورد میکنیم و کنار میگذاریم. سپس یک بسته کرم کارامل را با یک لیوان و نیم شیر مخلوط میکنیم و روی شعله گاز به مدت ۱ دقیقه هم میزنیم.
پودر ژلاتین را به آب سرد اضافه کنید و بن ماری کنید و به کرم کارامل اضافه کنید. سپس ۲۰۰ گرم خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزینید تا کاملا مخلوط شود. تمام مخلوط را به کراکر بیسکومن اضافه کنید و با غذاساز چند پالس بزنید تا کاملا یکدست شود.
در آخر تمام مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را کاملا بگیرد. میتوانید روی آن را با قهوه یا پودر کاکائو تزئین کنید.
امیدواریم از این دسر جذاب نهایت لذت را ببرید و به دوستان خود آن را پیشنهاد دهید.
ارسال دیدگاه